Red Purple Black

Na pojedinim stazama i preko metar snijega

IspisE-mail

Weather Movie composed with satelite imagesISKORISTITI UVJETE
Suho sa sjeveroistočnim vjetrom i s temperaturama za nekoliko stupnjeva ispod nule, vrijeme je koje meteorolozi najavljuju za ovaj vikend, pa će uz velike količine snijega na svim skijalištima u okruženju, vikend biti idealan za skijanje.

Ponešto problema moguće je da skijaše dočeka na putevima do odredišta jer je i u petak ujutro u pojedinim područjima, uglavnom BIH, padao snijeg.

Skijaši koji se odluče otići na Čajušu, morat će se naoružati s malom dozom strpljenja jer su moguće povremene gužve na četverosjedu, zbog kvara na dvosjedežnici. No staze su dobro pripremljene i radi sav preostali transport pa će problemi biti svedeni na minimum.

Vlašić je također spreman, kao i svi ostala skijališta u BIH, a i za dolazak na Blidinje ne bi trebalo biti većih problema jer se ceste čiste još od četvrtka.

Na Jahorini je ovog vikenda Adrenalin DJ fest pa će se na tom skijalištu okupiti veliki broj mladih, dok će se na Bjelašnici u subotu održati međunarodna Utrka menadžera te Retro utrka sa starom skijaškom opremom, a sve goste očekuje disco party te Noć tamburaša.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji